21/02/2024

Τα ρομπότ και τα δέκατα


Απολύτως ικανοποιημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις συναντήσεις του στην Ευρώπη. Έλαβε τρία «ταπ-ταπ» στον ώμο, 22 χαμόγελα, και ένα «Κυριάκο, μου περνάς λίγο το αλάτι;»

Παρέμβαση Τσίπρα για την επίσπευση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Έτσι ενδέχεται να ολοκληρωθεί εντός του αιώνα που διανύουμε, το πολύ μέχρι τις αρχές του 22ου.

Το ευρωκοινοβούλιο αποφάνθηκε ότι τα ρομπότ απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας. Όταν λέμε ρομπότ εννοούμε τους τεχνοκράτες που υπηρετούν τυφλά τις επιθυμίες μεγάλων συμφερόντων ή γι αυτούς έχουμε άλλο όνομα;

Δέκατα παρουσιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Πέρασε ένα 24ωρο χωρίς να καταθέσει προαπαιτούμενα και ο οργανισμός του αντέδρασε


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*