Τα συχαρίκια μου!

Τα συχαρίκια μου! – Κάντε την καθημερινότητά μας καλύτερη! Σας στραυρώσαμε , τι άλλο θέτε;;;

Αν και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να φτάσει η άλλη Δευτέρα που θα έχουμε τον β’ γύρο των εκλογών, τέλος πάντων φτάσαμε στο τέλος μιας διαδικασίας που απασχόλησε κυρίως τους 152 χιλιάδες υποψηφίους, τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Έχουμε λοιπόν τριακόσιους τριάντα τόσους δήμους, και 13 περιφέρειες και χθες ξεμπερδέψαμε από τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους! Περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα στις σταυροδοσίες, και βεβαίως την τελική ετυμηγορία του κυριάρχου λαού που την άλλη Κυριακή πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Τα συχαρίκια μου σε ός@ πετύχαν να εκλεγούν. Μακάρι να κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν τα παιδιά μας θέρμανση, δροσιά και ασφάλεια στα σχολεία!
Ας κάνουν ό,τι μπορούν για να μπορεί ένας ανήμπορος πεζός να περπατήσει και να έχει πρόσβαση στην πόλη που ζει. Μια μάνα με παιδί στο χέρι και καρότσι με μωρό, κάποιο τυφλό άτομο, κάποιο πρόσωπο που κινείται με αμαξίδιο. Οι πόλεις είναι και για τους περιστασιακά ανήμπορους, τους ανάπηρους και όλους μας.
Μακάρι οι Δήμαρχοι να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα την προ-κοβιντ κατασταση γιατί πλέον δεν μπορείς να περάσεις ακόμη και από πεζοδρόμια που έχουν τα μέτρα τους…

Κάντε την καθημερινότητά μας καλύτερη! Σας στραυρώσαμε , τι άλλο θέτε;;;

Μαζέψτε τα σκουπίδια, φέρτε το 100 αν δεν έχετε δημοτική αστυνομία και μέχρι να τη σιάξετε, να κόβει κλήσεις στα αυτοκίνητα που κλείνουν διαβάσεις, γωνίες, και κάνουν τις πόλεις μας ένα παράνομο πάρκινγκ!

Αν το καλοσκεφτείς δηλαδή περπατάς σε μια πόλη, όπου κι αν ζεις, που τα τραπεζοκαθίσματα (ελέω Δημάρχων και καταστηματαρχών) και τα αυτοκίνητα κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος σου πολίτη, μέρος του κυρίαρχου λαού (τρομάρα μας…)

Λοιπόν, άντε χαρείτε όσ@ εκλεγήκατε! Γιορτάστε το αλλά αρχίστε να δουλεύετε για όσους σας σταύρωσαν και σταματήστε το «δούλεμα» που έχουμε φάει (όχι απαραίτητα με δική σας ευθύνη) χρόνια τώρα!

Γιάννης Καφάτος

Η φωτογραφία δείχνει το ύψος δύο ψηφοδελτίων, του βόρειου τομέα Αττικής, για Δήμο (δεν εχει σημασία ποιον) Το ένα πάνω στο άλλο είναι πιο ψηλά από τον γράφοντα!

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top