29/05/2023

Τα τελευταία 5 χρόνια του Stardust στην οθόνη από το HBO (video)


Δεν είμαι ο Ντύλαν. Δεν είμαι κάποιος που θα σου περιγράψει στωικά μια εικόνα του τι συμβαίνει. Είμαι όμως κάποιος που θα σου αφήσει μια ισχυρή αίσθηση για το πώς νοιώθει γι αυτό που συμβαίνει”. Τα λόγια ανήκουν στον David Bowie και περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ που γύρισε το HBO με τίτλο “David Bowie: The last five years”.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Francis Whately που μπαίνει στα άδυτα των τελευταίων χρόνων της μουσικής καριέρας του David Bowie και αναφέρεται στην τελευταία πενταετία μιας από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής και στη δημιουργία του “Next day”, του “Blackstar”, αλλά και του μιουζικάλ “Lazarus”

Το “The Last Five Years” είναι η συνέχεια ενός προηγούμενου ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το 2013 στο BBC Two

https://www.youtube.com/watch?v=7E7QO2G5qh0


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*