11/08/2022

Θανάσιμα αμαρτήματα

Θανάσιμα αμαρτήματα

Ο Σόιμπλε δήλωσε ότι μας αφήνει να κόψουμε τις συντάξεις λίγο αργότερα. Τέτοιον ανθρωπιστή δεν πρέπει να ματαείδε η ανθρωπότης.

 

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Θανάσης Χειμωνάς καθώς συνειδοποίησε ότι το να ΜΗΝ εκλέγεσαι βουλευτής μπορείς να το κάνεις και χωρίς να ανήκεις σε κόμμα

 

Μεγάλη νίκη της κυβέρνησης η συμφωνία ότι θα επανέλθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στη χώρα. Ανάλογη με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987, ενδεχομένως

 

Εποχικό φαινόμενο θεωρεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την απώλεια 29.000 θέσεων εργασίας τον Ιανουάριο. Στην επόμενη ενημέρωση του θα κάνει νέα παρέμβαση φορώντας t-shirt όπου θα αναγράφεται το «Θέση εργασίας: Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

(Συνολικές Επισκέψεις 165, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*