Θέατρο για παιδιά: Η “Καστάνκα” του Τσέχωφ στο Εθνικό

Tην πολυβραβευμένη παιδική παράσταση «Kashtanka» βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αντον Τσέχωφ, θα φιλοξενήσει στις 5 Ιουνίου, στην Κεντρική του Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Flowers of Russia».

KASHTANKA-3

Η παράσταση ανέβηκε από το ρωσικό θέατρο Ekaterinburg Theatre forYoung Spectators και έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία, όπως αυτό της Χρυσής Μάσκας, ενώ έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Εσθονία, τη Σερβία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Κροατία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Στην παράσταση θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την χαριτωμένη σκυλίτσα Καστάνκα, που ζει ευτυχισμένη με τα αφεντικά της. Μια μέρα όμως η Καστάνκα χάνεται. Τη βρίσκει και την παίρνει μαζί του ένας άνθρωπος του τσίρκου, που δουλειά του είναι να εκπαιδεύει ζώα για να κάνουν διάφορα κόλπα. Εκεί κάνει νέους φίλους και ζει μαζί τους όμορφες και άσχημες στιγμές, χωρίς όμως να ξεχνάει το παλιό της σπίτι.

KASHTANKA-2

Την ίδια μέρα, Κυριακή 5 Ιουνίου, 12:00 – 14:30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 12 – 18 ετών και το οποίο θα διευθύνει ο ηθοποιός και καθηγητής υποκριτικής Andrei Shimko.

 

Εθνικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή "Καστάνκα" 
Ώρα έναρξης 19:00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ και 7 ευρώ (παιδικό)

Νόρα Μολυβιάτη

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top