26/02/2024

Τι έγινε ρε παιδιά ;


Τι έγινε ρε παιδιά;

Ο κόσμος καίγεται και ή μικρή Ελλαδίτσα χτενίζεται; 

Δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς,  όλα όσα συμβαίνουν!

Τάχουμε παίξει τελείως!

Κυρίαρχο θέμα μας αν (δεν) θα βγεί πρόεδρος του ΕΣΡ ο Πολύδωρας,  αν βγήκαν κερδισμένοι οι μιντιάρχες , αν ο Παππάς πήγε στην Βενεζουέλα για να ψωνίσει σε super market ή να φέρει «τεχνογνωσία» για να φροντίσει το μέλλον μας!

Επίσης κάποιος  πεφωτισμένος αποφάσισε ότι το μόνο που μας λείπει σ΄αυτή τη χώρα είναι να αλλάξουμε τα ονόματα έξι υπουργείων και να προσθέσουμε στα υπάρχοντα ,άλλα δύο μπας και δεν μας φτάνουν!

Άλλοι ζητάνε εκλογές και άλλοι μιλάνε για κυβέρνηση που παίζει με όρους μαφίας!

Και εμείς τσιμπάμε!

Τι έγινε ρε παιδιά;

Δεν έχουμε πάρει πρέφα τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια μας ,τι συμβαίνει στη χώρα μας, τι συμβαίνει στη γειτονιά μας, τι συμβαίνει στον κόσμο;

Ξύλο στις ουρές για τις 36 δόσεις στη ΔΕΗ, περίθαλψη γιοκ, συντάξεις όποιος ζήσει να μοιραστεί την ιστορία τους με τους νεότερους, παραπάνω από τις μισές ελληνικές επιχειρήσεις στην Βουλγαρία με τις ευλογίες των υπευθύνων ,κάθε μέρα αποχωρεί και μια πολυεθνική(σιγά κ πόσες έμειναν) και πετάγονται στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες.

Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό!

Και μεις αρμενίζουμε στα πέλαγα…

Τι έγινε ρε παιδιά;

Στη γειτονιά μας ο προσωπικός μας σουλτάνος τα τάπαιξε(;) και κάθε μέρα δηλώνει κάτι ψιλοαδιάφορα, όπως τα νησιά δικά μας είναι, η Θεσσαλονίκη επίσης και δεν θα λέγαμε και όχι και σε κάτι από Σύνταγμα! Ωραιότατοι οι τσολιάδες σας!

Όσο για τον  υπόλοιπο κόσμο κούτσα-κούτσα (δεν θέλω να σας το φέρω και απότομα) καταστρέφεται και αυτός !

Και μεις μη μου τους κύκλους τάραττε!

Τι έγινε ρε παιδιά;

Ναι δεν λέω ωραίο για κουτσομπολιό αν δεν παίζει ο κύριος  Φίλης την  εκκλησία, αν είναι πρέπον και ορθό να κάνουμε παρελάσεις, αν θα προσχωρήσει ο κ. Φώτης στον ΣΥΡΙΖΑ και παρεπιπτόντως την προέλαση της Χρυσής Αυγής τη πήραμε χαμπάρι ή άσε μην ενοχλήσουμε κιόλας;

Και μείς τον χαβά μας!

 Τι έγινε ρε παιδιά;

Οι προοπτικές είναι μηδενικές! Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις!Και μεις κυνηγάμε την σκιά μας (αλήθεια είναι ακόμα δική μας;)

Τι θα γίνει ρε παιδιά;

Έλσα Παπαϊωάννου


mm
About Έλσα Παπαιωάννου 117 Articles
Είμαι πρώτα απ΄όλα η μάνα της Coco. Δημοσιογράφος κυρίως τηλεοπτική και ραδιοφωνική. Πρίν λίγο διάστημα έγινα και blogger, το καινούργιο μου παιδί είναι το FabToday.net. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργιες ιδέες,καινούργια πράγματα και κυρίως δημιουργικούς ανθρώπους. Γελάω εύκολα και δεν αντέχω τη μιζέρια

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*