19/05/2024

Τι είναι 99 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα;


Μπορεί στο καλοκαίρι να μην μπήκαμε, μπήκαμε όμως και επισήμως στην εποχή “Σόκαρε τη Μύκονο ο/η…”, που σπονσοράρεται από τον σύλλογο “Μανάδες που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες τα παιδιά τους”.

Ο Κασιδιάρης φώναζε, έβρισε και ωρυόταν στη Βουλή και μετά 2 λεπτά show ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης του είπε: “Σας είπε κανείς ότι δεν ακούγεστε και φωνάζετε;”. Μιλάμε για συντριπτικό χτύπημα στο ναζισμό, όχι αστεία

Σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής θα βραβευθεί ο πολίτης που θυμήθηκε όλους τους Κώστες και τις Ελένες, που υπάρχουν στο στενό και τον ευρύτερο κύκλο του.

Είμαστε όμως μες τη μιζέρια με την “αξιοποίηση” της Δημόσιας περιουσίας. Το 2115 πάλι δικά μας θα 'ναι. Ξέρετε τι είναι 99 χρόνια μπροστά στην ιστορία του πλανήτη; Μια στιγμούλα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*