26/01/2022

Τι λέει – και τι κάνει- ο στόμας σου


Περίπου 350 χιλιάδες εργαζόμενοι ζουν (τρόπος του λέγειν) με μισθό από 100 έως 400 ευρώ. Προς το παρόν δεν μαστιγώνονται, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στο επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων.

 

Ο Σόιμπλε είπε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος. Ναι, βέβαια, το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι μας κατσαρώνει το μαλλί με τις πρώτες βροχές του Οκτωβρίου. Κατά τ’ άλλα, όλα καλά.

 

Η Μαντόνα υποσχέθηκε, σε συναυλία της, στοματικό έρωτα σε όποιον δεν ψηφίσει τον Τραμπ. Βαθιά πολιτική ανάλυση, που μπορεί να γίνει και δίσκος με τον τίτλο «Εγώ σου πίπα τι θα ψηφίσεις»

 

Η Τερέζα Κουίκ, κόρη του Τέρενς και ηθοποιός είπε ότι βλέπει πολύ συχνά τον Αλέξη Τσίπρα στα όνειρά της. Το πιο δημοφιλές όνειρο στη χώρα πάντως παραμένει αυτό που βλέπεις ότι εργάζεσαι και μάλιστα πληρώνεσαι στην ώρα σου.

(Συνολικές Επισκέψεις 259, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*