20/04/2024

Το 1ο Printed Athens ART Weekend έρχεται τον Απρίλιο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Printed Athens ART Weekend

Το 1ο Printed Athens ART Weekend είναι γεγονός και έρχεται 20 & 21 Απριλίου στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης!

‘Mια γιορτή – αφιέρωμα στις γραφικές τέχνες”!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ – Φωκίωνος Νέγρη 42
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολούθησε τη σελίδα και συντονίσου!
https://www.facebook.com/printed.athens.art.week/

Κάποιοι επιμένουν να αφιερώνονται στην τέχνη ακόμα και στους πιο χαλεπούς καιρούς! Ανάμεσα τους είναι και οι εγχώριοι γραφίστες, εικονογράφοι, μεταξοτύπες, τυπογράφοι και καλλιτέχνες του δρόμου που συνεχίζουν με αφοσίωση και αγάπη να δημιουργούν έργα που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των γραφικών τεχνών.

Με t-shirts, με καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, χαρακτικά, αφίσες καθώς και άλλα αντικείμενα τυπωμένα στο χέρι ή ψηφιακά, σε λίγα και συλλεκτικά ή περισσότερα αντίτυπα, οι πρωταγωνιστές των γραφικών τεχνών είναι οι άνθρωποι που ομορφαίνουν τον προσωπικό μας χώρο, είναι οι καλλιτέχνες πίσω από τις μπλούζες που φοράμε και τα graffiti ου θαυμάζουμε στο δρόμο.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, οι δημιουργοί αυτοί, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τα έργα τους σε αυτό το αφιερωματικό διήμερο φεστιβάλ γραφικής τέχνης, όπου οι φίλοι του είδους θα έχουν την δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά και να στηρίξουν τους ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες, αλλά και να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία.

Περίπου 30 εγχώριοι καλλιτέχνες: graphic designers, illustrators, screen printers, local t-shirt & streetwear brands, τυπογράφοι, καταστήματα & μηχανήματα σχεδίασης μεταξοτυπίας και αντιπρόσωποι υλικών εκτύπωσης και χαρτικών ειδών, συγκεντρώνονται για 1η φορά στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας, για να δημιουργήσουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις μοναδικές δημιουργίες τους, όπως καλλιτεχνικές μεταξοτυπίες, t-shirts, tote bags, poster, κούπες, κονκάρδες, καπέλα κ.α. 

Μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη βόλτα στον πανέμορφο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, πασχαλινά δώρα και ψώνια, ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, συναντήσεις με φίλους, πολύ μουσική, μα πάνω από όλα μια γιορτή – αφιέρωμα στις γραφικές τέχνες, σε περιμένουν, σε αυτό το ανεπανάληπτο art market, το 1st PRINTED ATHENS ART WEEKEND, που διοργανώνεται για 1η φορά! 

Το Σάββατο 20 Απριλίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 14:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 21.04 από τις 11:00. Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 22:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη 42.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*