31/03/2023

Το μεγάλο πάρτι του Release Athens 2018 (videos+photo album)


Το μόνο που θα  μπορούσε να χαλάσει την τελευταία βραδιά του φετινού Release Athens ήταν ο καιρός. Και αφού ο καιρός αποφάσισε ότι τέλειωσε τους λογαριασμούς του με τις καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι, όλα ήταν έτοιμα από τη διοργάνωση μέχρι τους χιλιάδες θεατές και “υπακούσουν” στους ρυθμούς των Jamiroquai και του Parov Stelar.

O Parov Stelar ξέρει τη δουλειά καλά, ξέρει πώς να σηκώσει στο πόδι χιλιάδες ανθρώπους και να τους κάνει να χορεύουν. Κι αυτό έκανε και σε μία ακόμα εμφάνισή του στο Release.

Την  εμφάνιση των Jamiroquai το κοινό την περίμενε με μεγαλύτερη ανυπομονησία, καθώς οι ακυρώσεις του παρελθόντος (και ο …μη φιλικός καιρός μόλις λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή) δημιουργούσαν μια επιπρόσθετη ανησυχία. Μια ανησυχία που εξαφανίστηκε με το πρώτο λεπτό της παρουσίας του Jay Kay στη σκηνή.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*