20/05/2022

Το gazarte με νέα γκάζια


Από το 2006 μέχρι σήμερα το Gazarte έχει δώσει πολλές εξετάσεις.Και τις περισσότερες τις πέρασε με εξαιρετική επιτυχία. Από κει πέρασαν λαμπρά ονόματα, τόσο της Ελληνικής μουσικής, όσο και της διεθνούς από πολλά και διαφορετικά είδη. Εκεί, που όπως είπε χθες στην παρουσίαστη του νέου προγράμματος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, υπήρχε το Γκαζοχώρι φτάσαμε στο τέρμα τα γκάζια. Και όπως φαίνεται τα "γκάζια" συνεχίζονται.

Μετά από 10 χρόνια, η πορεία αυτή συνεχίζεται με ανακαινισμένους χώρους, χωρίς να λείπει η νοσταλγία για τα πρώτα χρόνια όπου κοινό και μουσικοί βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής. Σταύρος Ξαρχάκος- Διονύσης Σαββόπουλος- Έλλη Πασπαλά- Ευανθία Ρεμπούτσικα- Άλκηστις Πρωτοψάλτη- Στέφανος Κορκόλης, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβαντιτάκη θα τιμήσουν αυτά τα δέκα χρόνια με εμφανίσεις και μουσικούς "γάμους". Παράλληλα στη σκηνή του Gazarte θα βρεθεί ο Al di Meola να παίζει Beatles,, ο Manu di Bango, o Kenny Garrett,  η Dee Dee Bridgewater,o Asaf Avidan, o Jose Felitsiano, οι Boogie Belgigue.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Gazarte στο http://gazarte.gr/

Οι φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος

gazarte-new-01-viewtag

 

gazarte-new-02-viewtag

gazarte-new-03-viewtag

gazarte-new-04-viewtag

gazarte-new-05-viewtag

gazarte-new-06-viewtag

gazarte-new-07-viewtag

 

(Συνολικές Επισκέψεις 402, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*