Με τον Κραουνάκη γινόμαστε “Όλοι Ένα”!

Πόσο εύκολο είναι, στα αλήθεια, να πεις τη φράση “Όλοι ένα” και πόσο δύσκολο είναι να την υλοποιήσεις. Ειδικότερα στις μέρες μας που η έννοια διχασμός κυριολεκτικά πρωταγωνιστεί και δίνει παντού παραστάσεις. Στο δρόμο, σε τηλεοράσεις, σε ραδιόφωνα, σε σπίτια.

Πολλοί το είχαν πει στο παρελθόν και πολλοί εξακολουθούν να το λένε πως η μόνη γλώσσα που μπορεί να ημερέψει τον άνθρωπο είναι η γλώσσα της μουσικής. Θα προσέθετα ότι μπορεί ακόμα και να τον κάνει να απλώσει το χέρι του στον διπλανό του. Και ο διπλανός στον διπλανό του και η αλυσίδα να μεγαλώνει επ' άπειρον!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται να κάνει τη θεωρία πράξη ακόμα μια φορά. Μετά το Ίδρυμα Κακογιάννη, μετά τη Θεσσαλονίκη και πριν από την εξόρμηση του καλοκαιριού σε Ελλάδα και σε πέντε Ηπείρους, στις 28 και 29 Μαϊου δύο μοναδικά βράδια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

“Όλοι Ένα” Φίλα με. Μια παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη με τη δυναμική συμμετοχή πέντε νέων καλλιτεχνών, του Χρήστου Γεροντίδη, του Σάκη Καραθανάση, του Κώστα Μπουγιώτη, του Γιώργου Στιβανάκη και του Χάρη Φλέουρα, τη συμμετοχή του μαέστρου Άρη Βλάχου και των μουσικών Βάιου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη.

Μια μικρή νίκη αγάπης που θα ζήσουμε στον Πειραιά με αρχηγό τον έρωτα, με τρεις γενιές τραγούδια, με όλα τα απαραίτητα που θα έπαιρνε κανείς μαζί του σε ένα παγκόσμιο ταξίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 12 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 20. Η παράσταση ξεκινά στις 9 το βράδυ.

Βασίλης Κριμπάς

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top