06/03/2021

Τράμπ-ες και τρόμπες


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι σαν μία γαζέλα ανάμεσα σε δύο ελέφαντες.  Πλέον δεν θα μας παίζουν στις οικονομικές ειδήσεις, αλλά στο National Georgaphic.

 

Ζημιές προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από ένα περίεργο και πρωτοφανές φαινόμενο, που λέγεται βροχή.

 

Σάλος από μια συνομιλία του Τραμπ το 2005 όπου μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες λέγοντας «αυτή θέλω να την πηδήξω». Ευτυχώς που αποκαλύφθηκε αυτό, γιατί για τις δηλώσεις του Τραμπ επί δύο χρόνια ότι θέλει να πηδήξει τον μισό πλανήτη, δεν φάνηκε να συγκινείτια ο μέσος ψηφοφόρος.

 

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι εταίροι- δανειστές για τις επιδόσεις του διδύμου Ζουράρι- Κουντουρά, που μπορούν να βοηθήσουν στο μνημονιακό πρόγραμμα «θα τα ψηφίσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι»

(Συνολικές Επισκέψεις 200, 1 επισκέψεις σήμερα)
Νότης Μαυρουδής: ΕΡΤ χωρίς διαφημίσεις; Ουάου!
Η Κατερίνα Μαλακατέ διάβασε το "Ελενίτ" της Βίκυς Τσελεπίδου - Βιβλιοπαρουσίαση

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*