29/05/2023

Τρελαίνομαι λέω…


 

Σήμερα νομίζω ότι όλοι αποφάσισαν να τρελάνουν …όλους του υπόλοιπους.

Λόγω μιας δουλειάς,  το μόνο που ήξερα απο το πρωϊ ήταν ότι,  οι Βρετανοί αποφάσισαν χαλαρή έξοδο μετά τεϊου (αν θέλετε και λίγο γαλατάκι έχουμε ) από την Ευρώπη!

Γυρίζοντας αποφάσισα, τι τόθελα η δόλια, να ενημερωθώ.

Και με βρήκε ο ψεκασμός -γιατί μας ψεκάζουν παγκοσμίως- και μέκανε μούσκεμα!

Θα ξεκινήσω πρώτα απ΄όλα με τις δηλώσεις της θεάς Ελένης Μενεγάκη “ Είμαστε όλοι ταραγμένοι για το τι ξημέρωσε στην Ευρώπη!

Και πόσον δίκαιον έχετε κυρία Μενεγάκη μου!

Δεν πρόκαμαν οι Αγγλοι να ψηφίσουν να φύγουν απο την Ευρώπη και κάποι βουλευτές ζήτησαν αμέσως νέο δημοψηφισμα

 

«Εμείς οι υπογράφοντες καλούμε την κυβέρνηση της Αυτής Μεγαλειότητας, να εφαρμόσει έναν κανόνα ότι αν το αποτέλεσμα που κερδίζει, στην ψηφοφορία για παραμονή ή αποχώρηση, είναι μικρότερο από το 60%, βασισμένο σε ένα ποσοστό συμμετοχής μικρότερο του 75% θα πρέπει να υπάρξει και δεύτερο δημοψήφισμα» αναφέρει η αίτηση, που κατατέθηκε σήμερα το πρωί.

Όλες οι αναφορές στο συγκεκριμένο ιστότοπο, που λαμβάνουν πάνω από 100.000 υπογραφές, πρέπει να ληφθούν υπόψη για συζήτηση στο Κοινοβούλιο βάσει νόμου, όπως ήταν η περίπτωση με τη νομοθεσία περί κάνναβης. Μέχρι τώρα η αίτηση έχει λάβει 137.000 υπογραφές.

 

Μετά απ΄αυτό, τσούπ  και  η Google:

Σοκαριστική η άγνοια των ίδιων ανθρώπων που, πιθανότατα, προσήλθαν στις κάλπες για το Brexit ή το Bremain και ψήφισαν χωρίς να γνωρίζουν τα πλέον στοιχειώδη: «Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση;» – «Είμαστε μέσα ή έξω από την ΕΕ;» – «Γιατί η Βρετανία βγαίνει από την ΕΕ;» είναι μερικές μόνο από τις πιο χαρακτηριστικές απορίες των Βρετανών. 

Και αμέσως μετά έρχεται η τρολιά απο την περίφημη Ryan Air:

Δραπετεύστε απο την Μεγάλη Βρετανία μόνο με 9,99 στερλίνες.Προσφορά μόνο  για 1εκατομμύριο ανθρώπους(οι υπόλοιποι πάει εγκλωβίστηκαν)

Και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη εσωτερική επικαιρότητα (γιατι δεν μπορεί και οι Αγγλοι, Έλληνες είναι, απλά δεν τους τοχει πει κανένας )

Έκτακτο δελτίο απο την ΕΜΥ .Όποιος γλύτωσε από τα 40άρια , από αύριο μπορεί να τον πάρουν και να τον πνίξουν βροχές και καταιγίδες.

Ο Ορφανός έφυγε απ΄το ΠΟΤΑΜΙ (πριν ξεχειλίσει απο τις αυριανές βροχές)γιατί διεπίστωσε ότι είναι κόμμα του Θεοδωράκη.

Και τέλος , για να μας αποτρελάνουν οι ελληνίδες ψήφισαν, ότι τα 13 εκατοστά, πού είναι για τον υπόλοιπο κόσμο το κανονικό μέγεθος , για μας είναι λίγα … αν δεν είναι από 17 εκατοστά και πάνω , ούτε που να μας το δεί.

Τρελαίνομαι λέω…


mm
About Έλσα Παπαιωάννου 117 Articles
Είμαι πρώτα απ΄όλα η μάνα της Coco. Δημοσιογράφος κυρίως τηλεοπτική και ραδιοφωνική. Πρίν λίγο διάστημα έγινα και blogger, το καινούργιο μου παιδί είναι το FabToday.net. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργιες ιδέες,καινούργια πράγματα και κυρίως δημιουργικούς ανθρώπους. Γελάω εύκολα και δεν αντέχω τη μιζέρια

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*