30/09/2023

Τυχαίο ότι το πρώτο χρυσό το πήραμε στο πιστόλιασμα*?


Τυχαίο ότι το πρώτο χρυσό το πήραμε στο πιστόλιασμα*?

Θα πληρωθείτε σε ένα μήνα μας είπαν και εμείς κοιταζόμασταν. Απορημένοι. Μας δουλεύουνε λέμε και θα πέσουνε φάπες. Τελικά δεν μας δουλεύανε και δεν πέσανε φάπες (τις οποίες τελικά εμείς θα «τρώγαμε» λόγω μεγέθους των πελατών).

Επειδή την παραπάνω αληθινή περίπτωση δεν την πιστεύει κανείς σοβαρός και έμπειρος ελεύθερος επαγγελματίας (αυτός ξέρει) ενώ αντίθετα αν του πεις ότι μου φάγανε λεφτά θα το θεωρήσει νορμάλ, αποδεικνύεται ότι μέχρι να στρώσει η αγορά θα σαρώνουμε τα χρυσά μετάλλια στο πιστόλιασμα!

Θυμίζω τα χρυσά μετάλλια που έχουν πάρει το ALTER, το MEGA, η LEO BURNETT και άλλοι μηντιακοί σκοπευτικοί σύλλογοι με (ακόμα) πλούσιους μετόχους.

 

*Πιστόλιασμα, έφαγα (μ)πιστολιά: Μου χρωστούσαν χρήματα από μια δουλειά που έκανα μετά από συμφωνία και δεν μου τα έδωσαν ποτέ.

 

Τρία σε ένα

 

  • Ξέρει κανείς από ‘σας να χορεύει το χορό των μεταλλίων;
  • Η ποδοσφαιρίστρια που αντί να προστατεύσει το στήθος της σε χτύπημα φάουλ έπιασε τα παπάρια της λέτε να είναι ντοπαρισμένη ή απλώς έχει πολλούς followers στο twitter;
  • Το επόμενο χρυσό θα το πάρουμε στο ρίξιμο.

 

Λόγια σπουδαίων ανθρώπων

Οι τελευταίες μυστικές παραλίες κοντά στην Αθήνα που δεν τις ξέρει πολύς κόσμος είναι στην Κροατία.

Πάνος Τσιροζίδης

 


mm
About Πάνος Τσιροζίδης 15 Articles
Ο Πάνος Τσιροζίδης δεν θα γίνει ποτέ ούτε αλήτης, ούτε ρουφιάνος, ούτε δημοσιογράφος. Είναι ο επικεφαλής του tivitter.gr που παράγει αποκλειστικά video περιεχόμενο. www.tivitter.gr
Contact: Website

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*