Οι Vapors Of Morphine τιμούν την κληρονομιά των Morphine στο Fuzz Live Music Club

Οι Vapors Of Morphine, έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!

Οι Morphine αποτέλεσαν από το ξεκίνημα τους ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τη σύγχρονη μουσική. Δύσκολα μπορείς να βρεις άλλες μπάντες που να μοιάζουν με αυτούς – και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ιδιόμορφο σχήμα τους (μπάσο/σαξόφωνο/drums) που δεν συμπεριλαμβάνει ηλεκτρική κιθάρα.

Τον Ιούλιο του 1999, ο frontman τους, Mark Sandman, έπεσε νεκρός πάνω στη σκηνή όταν υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στην Ιταλία.

Ο θάνατος του Sandman έβαλε απότομο τέλος στην πορεία μιας μπάντας που φαινόταν πως είχε περισσότερα να προσφέρει. Όμως το 2009, μετά από πολύ καιρό κι ενώ το όνομα των Morphine συνέχισε να αποκτά "μυθικές διαστάσεις", οι επιζώντες της μπάντας επιστρέφουν με έναν νέο τραγουδιστή – διατηρώντας πάντα τον βασικό κορμό φωνή/μπάσο/σαξόφωνο/drums – με μια σειρά από live shows γεμάτα από τη μαγεία της μουσικής και των τραγουδιών που αγαπήσαμε στα 90's.

Είναι μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε live ένα συγκρότημα που ανέκαθεν αποτελούσε απωθημένο για το ελληνικό κοινό. Το τέλος τους είχε έρθει απότομα, όμως τώρα, μετά από πολλά χρόνια, θα μπορέσουμε να ακούσουμε πολλά τραγούδια και από τα 5 studio albums που κυκλοφόρησαν οι Moprhine ("Good" / 1992, "Cure For Pain" / 1993, "Yes" / 1995, "Like Swimming" / 1997, "The Night" / 2000), καθώς και ορισμένα νέα κομμάτια από το album του 2016 "A New Low", πλέον ως Vapors Of Morphine.

morphine-01-viewtag

Σάββατο 19 Νοεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος). Τηλέφωνο: 210-3450817.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

Εισιτήρια διατίθενται προς 22 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 40 ευρώ (δύο εισιτήρια). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Public, Seven Spot, Reload, Media Markt, Ticket House και το viva.gr.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top