09/12/2023

Βασκανίες και παράδεισοι αδυνάτων


Η Ν.Δ. συμπεραίνει ότι ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εξαιρετικός χθες στη Βουλή. Ήδη τοποθετείται μπροστά στο γραφείο του προέδρου καθρέφτης για να φτύνεται μη βασκαθεί.

 

Μετά από 12 μέρες κυκλοφορούν ξανά τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται κάθετη πτώση της κίνησης στο μετρό της πόλης.

 

Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία για διακανονισκό σε 36 δόσεις. Στο μεταξύ θα συνεχίσει να κάνει διακοπές ρεύματος, όχι γιατί το θέλει, αλλά έτσι για να μην πλήττουν τα συνεργεία.

 

Ο Αμβρόσιος επιτέθηκε στον Φίλη για το θέμα των Θρησκευτικών και τον χαρακτήρισε «χοντρό». Και δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο της Αγίας Γραφής αναφέρει ότι για να πάμε στον Παράδεισο πρέπει να αρχίσουμε επειγόντως γυμναστήριο


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*