11/08/2022

Βραχυπρόθεσμες ανοησίες

Βραχυπρόθεσμες ανοησίες

O Oλάντ δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία, καθώς σε μία και μόνο θητεία κατάφερε να ανατρέψει το ευρωπαϊκό κατεστημένο, να χτυπήσει αλλύπητα τη γερμανική κυριαρχία και να βγει γύρω στις 500 φορές με ερωμένες του. Με τέτοιο έργο είναι προφανές ότι χρειάζεται ξεκούραση.

 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης είπε από το βήμα της Βουλής ότι ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να είναι καθηγητής και πρόσθεσε ότι όποιος δεν το καταλαβαίνει έχει χαμηλό IQ. Τώρα βρίσκεται σε δίλημμα. Να πάει στη  NASA λόγω του IQ του ή ιερωμένος στο Ιράν;

 

Ο Πάνος Καμμένος κοιμήθηκε σε φυλάκιο στα σύνορα με την Αλβανία στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία. Πληροφορίες ότι ο Ερντογάν, μετά απ’ αυτήν την κίνηση, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, ζητώντας γονατιστός συγγνώμη, ελέγχονται ως ανακριβείς

 

Ο Σόιμπλε λέει «ναι» σε βραχυπρόθεσμα μέτρα για την μείωση του χρέους. Ας πούμε μια Τρίτη του Γενάρη θα ανακηρυχθεί μέρα ελεύθερη από το χρέος.

(Συνολικές Επισκέψεις 148, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*