01/10/2023

Βρώμα über alles!


Σπείρα πλαστογράφων- καθαριστριών δρούσε επί χρόνια στην Ελλάδα με απώτερο στόχο να καταλάβει προνομιούχες θέσεις καθαρισμού τουαλετών και δαπέδων. Ευτυχώς η σπείρα εξαρθρώθηκε και έτσι η βρώμα στη Δικαιοσύνη – και σε άλλους τομείς του κράτους- θα παραμείνει αναλλοίωτη.

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε στο twitter το εξής: «Στα Εξάρχεια δεν υπάρχει κράτος». Η οικογένεια παρήγγειλε μάρμαρο- που θα πληρωθεί μέσω ΕΣΠΑ- για να λαξευτεί αυτή η υπέρτατη σοφία.

 

Ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του στο θέμα των Θρησκευτικών. Αμέσως μετά την συνάντηση θα θυμηθεί αιφνιδίως ότι είναι μέλος της κυβέρνησης.

 

Αποχωρεί και ο Σπύρος Λυκούδης από το «Ποτάμι». Δύσμοιρε Σταύρο, σε λίγο ούτε τάβλι δεν θα μπορείς να παίξεις στο κόμμα σου.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*