08/06/2023

Βύρων Τσουράπης live! Παρασκευή 24/03 Σταυρός του Νότου Plus

Βύρων

Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό Kουτί», ως μέλος της μπάντας του “Kουτιού”, αλλά και μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει φέτος έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από το νέο του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες».

Η μουσική παράσταση που παρουσιάζει περιέχει, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και επιλογές ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα με τρόπο μοναδικό.

Η μπάντα αποτελείται από τον Βύρωνα Τσουράπη στην φωνή, το μπάσο και την κιθάρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα, τον Γιώργο Τσουράπη στις κιθάρες και την Κατερίνα Λιάκη στα πλήκτρα. Υπεύθυνος ηχοληψίας είναι ο Ακης Πασχαλάκης.

Μία δυναμική και ζεστή παράσταση γεμάτη μουσικές περιπέτειες.

Οργάνωση Παραγωγής “360οentertainment”

Media&Communication: Θωμαΐδα Πλατυπόδη

Info :

Σταυρός του Νότου Plus

Εισιτήριο Ορθίων : 13 € ( Αφορά την είσοδο στον χώρο )
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

  • Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*