27/05/2018

το tweet της ημέρας...

A, ένας μπατσούλης δέρνει δήμαρχο ...γκντουπ κι έπεσε απ' τα σύννεφα #peftosynnefakides

WILLIE J HEALEY – LAZY SHADE OF PINK, το τραγούδι του Σαββάτου (Video)

WILLIE J HEALEY – LAZY SHADE OF PINK

Για τον νεαρό Άγγλο Willie J. Healey τα έχουμε ξαναπεί σχετικά πρόσφατα. Εξαιρετικό ταλέντο, μοιάζει να έχει ότι χρειάζεται για να χτίσει ένα καλό όνομα. Θυμίζει την περίπτωση του Ty Segall, με πολύ πιο βρετανικά στοιχεία. 

Στο Lazy Shade of Pink παρουσιάζει μια πλευρά κοντά στα 70s του Paul McCartney, πάντα διατηρώντας τα υψηλά standards τραγουδοποιίας που τον διακρίνουν και συνεχίζει να  το κάνει άψογα και σαφώς ξανπροβάλει την εξαιρετική αίσθηση του humor που τον διακρίνει. 

Μ’όλα αυτά μαζί, για άλλη μια φορά, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και να αφήνει πολύ σημαντικές υποσχέσεις.


Θοδωρής Σουρβίνος

(Συνολικές Επισκέψεις 19, 1 επισκέψεις σήμερα)
Release: Thievery- Archive σε μια νύχτα ...αδιάβροχη
Το Imagine ανήκει πλέον και στη Yoko Ono (video)

Περισσότερα


mm
About Θοδωρής Σουρβίνος 706 Articles
O Θοδωρής Σουρβίνος είναι μουσικός και ακροατής. Έχει περάσει από πολλές εναλλακτικές rock-pop μπάντες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πολύ περισσότερες από πολύ κοντά και πλέον παίζει με τους Kenny Freq. Είναι dj εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά bars και clubs της Αθήνας. Αυτήν την εποχή σταθερά, στο Κουκί (Ολυμπίου 5- Κουκάκι) καθε Σάββατο και Δευτέρα. Έχει γράψει για περιοδικά και sites και έχει κάνει και εκπομπές σε web radios.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*