19/05/2024

Ξεφεύγουμε …πολλάκις


Ο Παύλος Πολάκης μόλις ανέβασε στο προφίλ του στο facebook φωτογραφία της Τσικρίκα από τη βάφτισή της, όπου φαίνεται καθαρά ο νονός της να της βάζει λάδι με το δεξί χέρι. Αναβρασμός στον δημοσιογραφικό κόσμο από την συγκλονιστική αποκάλυψη.

 

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε «αν μπούμε στην κυβέρνηση με τον Τσίπρα να μην μας ψηφίσει κανείς». Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να μην τον ψηφίσει κανείς. Τώρα ο πρόεδρος ψάχνει να βρει έναν καλό λόγο για να τον ψηφίσει κανείς.

 

Το λεξικό της Οξφόρδης «υιοθέτησε» φέτος και τη λέξη «YOLO” κάτι που σκέφτεται να κάνει και η ελληνική κυβέρνηση.

 

Ο Αλέξης Κούγιας χαστούκισε και έδιωξε από την ομάδα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ ως πρόεδρος της ομάδας. Μετά από τόσες θέσεις προέδρου που έχει αναλάβει είναι καιρός νομίζω να κλείσει ένδοξα την καριέρα του ως πρόεδρος νοσηλευόμενων σε ψυχιατρική κλινική.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*