24/05/2024

Ξεκινά ένα ακόμα δυνατό Release Festival (με μία επίσης δυνατή προσφορά)


To Release Athens έχει καθιερωθεί ήδη ως ένα ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα festival της χώρας και απόψε ανοίγει τις πύλες του για τρίτη χρονιά.

Ο θρυλικός frontman των Verve, Richard Ashcroft ανεβαίνει στη σκηνή, στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας.

Ο επιβλητικός Rag’n’Bone Man, ο άνθρωπος που με το “Human” δημιούργησε το μεγαλύτερο hit των δύο τελευταίων ετών, θα εμφανιστεί ως headliner, για πρώτη φορά, στη χώρα μας

Μαζί τους, η υπέροχη Kid Moxie, οι Sworr., και οι Lip Forensics.
Η electro-pop περσόνα που υπηρετεί το καλλιτεχνικό όραμα της Έλενας Χαρμπίλα, που ήδη ανοίγει τα φτερά της για μία διεθνή καριέρα. Το όνομά της είναι Ελενα Χαρμπίλα και συστήνεται ως Kid Moxie, ένα διεθνές μουσικό project με έδρα το Los Angeles.

Το πρόγραμμα της 1ης μέρας έχει ως εξής:

17:00 / doors
17:45 Lip Forensics
18:30 Sworr.
19:30 Kid Moxie
21:00 Rag’n’Bone Man
23:00 Richard Ashcroft

Το Release Athens υπόσχεται άλλες δύο εξαιρετικές βραδιές 1 και 17 Ιουνίου, με Thievery Corporation, UB 40, Jamiroquai, Parov Stelar. Οι κάτοιχοι των εισιτηρίων της σημερινής βραδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μία από τις επόμενες μέρες του festival.

Το Release Athens, ειδικά για όσες και όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα του φεστιβάλ μέχρι τις 16/4, οπότε και ανακοινώθηκε η ακύρωση της εμφάνισης των London Grammar λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, ανακοινώνει πως ισχύουν τα εξής:

1. Το εισιτήριό σας ισχύει κανονικά για τις 31/5 (προσοχή: η μη χρησιμοποίησή του δε συνεπάγεται ολική αποζημίωση).
2. Με το ίδιο εισιτήριο – απλά και μόνο με την επίδειξή του στην είσοδο – σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε, εντελώς δωρεάν, μία ακόμα ημέρα του Release Athens 2018 (1/6 με Thievery Corporation, UB40 feat Ali, Astro & Mickey, Golan, Angelika Dusk, Magenta Flaws ή 17/6 με Jamiroquai, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Sillyboy’s Ghost Relatives, Σtella). Η επιλογή είναι δική σας.
3. Για όσες και όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μία από τις δύο υπόλοιπες ημέρες του φεστιβάλ, μετά τη λήξη αυτού θα πραγματοποιηθεί επιστροφή ποσού 22 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν παρακολούθησαν, ή όχι, την 1η ημέρα.

Όσον αφορά στους κατόχους VIP και 3ημέρων εισιτηρίων ισχύουν τα εξής;
1. Στους κατόχους VIP εισιτηρίου για την πρώτη ημέρα, θα επιστραφεί το 50% του αντιτίμου αν δεν παρακολουθήσουν κάποια από τις άλλες δύο ημέρες του φεστιβάλ.
2. Στους κατόχους 3ημέρου, επιστρέφεται το 1/3 του αντιτίμου.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Από τις 18/6 και για τις επόμενες 30 ημέρες, όσοι φίλοι δεν έχουν κάνει χρήση του δικαιώματός τους να παρακολουθήσουν την πρόσθετη δωρεάν ημέρα του φεστιβάλ, πρέπει να αποστείλουν από το email που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου τις παρακάτω πληροφορίες, βάζοντας ως θέμα “Release Athens Day 1 / refund”:
1. Τον αριθμό του εισιτηρίου
2. Τον λογαριασμό τραπέζης όπου θέλουν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*