08/03/2021

Υπαρκτός Παλαμακισμός – Soulta Ferta


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε στην Ιερά Σύνοδο ότι ο χωρισμός Κράτους- Εκκλησίας είναι μια εμμονή του περασμένου αιώνα. Γι αυτό καλό είναι να πάμε 5-6 αιώνες πίσω, στην αγαπημένη Θεοκρατία, να εκσυχρονιστούμε επιτέλους.

 

Ο Στιβ Γιατζόγλου είπε ότι αν διαπιστώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση θα τους εγκαταλείψει. Μόλις ο Μιχαλολιάκος αφήσει χιτλερικό μύστακα θα αρχίσει κάτι να υποψιάζεται.

 

Αλλάζει άρδην ο πολιτικός χάρτης μετά τη χθεσινή δήλωση Καραμανλή: «Βαρέθηκα να βαράω παλαμάκια». Ήδη οι καραμανλικοί ίδρυσαν τη συνιστώσα «Φιλελεύθεροι αντιπαλαμακιστές»

 

Ευτυχώς ξεκίνησε και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και έτσι μπορούμε να μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο σημαντικά ασήμαντα.

 

 

(Συνολικές Επισκέψεις 451, 1 επισκέψεις σήμερα)
BJORK – COME TO ME (VULNICURA live), ένα τραγούδι για την Πέμπτη (βίντεο)
Unseen: Οι Handsome Family επιστρέφουν δυναμικά με νέο άλμπουμ - Δισκοπαρουσιάση (βίντεο)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*