21/02/2024

Υπαρκτός ποκεμονισμός


Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν θα ανεχτούν τον αυταρχισμό του Ερντογάν, το οποίον ανακάλυψαν μόλις τώρα. Μέχρι την περασμένη βδομάδα πίστευαν ότι ο Ταγίπ ήταν παρθένα που λιαζόταν με ξέπλεκες τις πλεξούδες στις όχθες του Βοσπόρου.

 

Στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων εκτός από τον Τραμπ, θα μιλήσει η γυναίκα του Τραμπ και τα 4 παιδιά του. Η κομμώτρια του δεν θα μιλήσει αφενός μεν για να μην αποκαλύψει το μυστικό της «φωλιάς», αλλά και για να μην κατηγορηθεί ο «ηγέτης» για οικογενειοκρατία.

 

Ο Τζακ Λιου έρχεται στην Αθήνα για να μας πει να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, μήπως και, κάποια στιγμή, ρυθμιστεί το χρέος. Γιατί δεν το στέλνουν στον Τσίπρα ως μήνυμα στο facebook και κουβαλιούνται από την άλλη άκρη του κόσμου για να πουν αυτό που είπα και πέρσι, δεν μπορώ να το καταλάβω.

 

Η νέα μόδα είναι να ψάχνεις πόκεμον περπατώντας στο δρόμο. Εξαιρούνται όσοι έχουν χρεωστικό στην εφορία, οι οποίοι θα συνεχίσουν παραδοσιακά: Θα ψάχνουν μήπως βρουν κανένα ευρώ στο δρόμο


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*