30/11/2023

Υπερφίαλοι και ΕΝΦΙΑλοι


Το υπουργείο Οικονομικών μας πληροφόρησε ότι οι περισσότεροι πληρώνουν ίδιο ή μικρότερο ΕΝΦΙΑ. Χιλιάδες πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και πανηγυρίζουν έξαλλα, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.

 

Ύφεση 0,9% για το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου κάτι που επιβεβαιώνει ότι η χώρα εφαρμόζοντας μνημόνια ανακάμπτει με την ταχύτητα του φωτός.

 

Επιστρέφει σήμερα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε θα παρουσιάζουν το ένθετο «Η δημοσιογραφία όπως δεν πρέπει να είναι.

 

Σε λίγο δημοπρατούνται οι τηλεοπτικές άδειες αν σας περίσσεψαν μερικά εκατομμύρια από τον ΕΝΦΙΑ και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*