17/08/2022

Ζητούνται άφωνα θύματα

αθώα θύματα

Απογοητευμένοι οι εταίροι από τον Τσακαλώτο στο Eurogroup. Δεν τους πήγε ούτε 2-3 τρία πτώματα συνταξιούχων, για να τους πείσει ότι μεταρρυθμίστηκε το ασφαλιστικό.

 

Ο Κώστας Σημίτης δηλώνει ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος. Δεν υπήρχε και ένας Τσουκάτος, ένας Μαντέλης να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους να απογειωθεί η χώρα.

 

Ο Τραμπ μέσα στην πρώτη βδομάδα διακυβέρνησης έκανε τις σχέσεις της χώρας του με το Μεξικό τις χειρότερες δυνατές. Λογικά πριν κλείσει ο μήνας θα τους βομβαρδίσει.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη από τους Εβραίους για τη στάση του στο παρελθόν. Δεν ευκαιρεί αυτόν τον καιρό να μισεί τους Εβραίους. Του τρώει όλο το χρόνο του το να μισεί μετανάστες.

(Συνολικές Επισκέψεις 366, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ζητούνται άφωνα θύματα - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*