25/09/2020

Εμπρός για μια νέα τηλεόραση του κώλου


Η είδηση υπάρχει παντού. Παίκτρια του X-Factor γύρισε στην κάμερα, κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε (ολίγον) κωλαράκι, για να μας ενημερώσει «πού έχει το μουστάκι της». Το παιχνίδι για όσους δεν το γνωρίζουν έχει ως στόχο να κρίνει τους παίκτες για τις φωνητικές τους ικανότητες. Το παρουσιάζει μάλιστα ο αγαπημένος μας Σάκης, που τελευταίως ομιλεί και τον λόγο τον πολιτικό, τον μεστό, τον προβληματισμένο. Μαζί του κριτές των δύο σουξέ, αποφαίνονται για το "μέλλον" των παικτών.

Το τηλεοπτικό μίξερ όλα τα αλέθει. Και κυρίως αλέθει την αισθητική μας. Αλέθει και την έννοια της τέχνης, τα κάνει όλα «παιχνίδι», όπου «παιχνίδι» η πρόκληση για τα νούμερα και τα «νούμερα» στην υπηρεσία της πρόκλησης. Το «παιχνίδι» όπου στο τέλος κερδίζει το κανάλι, οι σπόνσορες, άντε και οι παρουσιαστές. Οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι. Και οι ίδιοι και τα κωλαράκια τους.

Δεν απορεί κανείς για όλα αυτά σε μία χώρα όπου έγινε διευθυντής καναλιού, ένας προαγωγός πρώην πορνοστάρ. Δεν απορεί κανείς όταν στην Ελλάδα (αλλά όχι μόνο) η κατάκτηση της κορυφής πολλές φορές είναι συνώνυμη με κάποιου είδους εκπόρνευση.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται συντηρητικά στα αυτιά ορισμένων. Αλλά αν είναι έτσι το παρόν ή το μέλλον της τηλεόρασης το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι να της γυρίσουμε …τον κώλο μας.

(Συνολικές Επισκέψεις 3,320, 1 επισκέψεις σήμερα)
Salsa Sinners - Διαβάστε και κερδίστε προσκλήσεις (βίντεο)
Δεν νομίζω, απλά ελπίζω

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*