27/05/2022

Εύα Λεούση: Έχω πλέον την πολυτέλεια να επιλέγω

Συνέντευξη στον Βασίλη Λούκα

Λεούση

Η Εύα Λεούση είναι μια πολύ ωραία παρουσία που συνδυάζεται με έναν ιδιαίτερο τίτλο. Εκείνον της personal trainer.

  Aπόφοιτος ιδιωτικής σχολής με τον τίτλο advanced personal trainer η Εύα ασχολείται ενεργά με το χώρο του fitness από το 2006. Έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με κάποια από τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας αλλά παράλληλα η δράση της στα γυμναστήρια δεν περιορίζεται μόνο στο προπονητικό κομμάτι αλλά έχει περάσει με επιτυχία όπως λέει και εκείνη στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Έχει αρθρογραφήσει μέσα από τη στήλη της “Fitness & the City” σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με θέματα προπόνησης διατροφής καλής υγείας και διάθεσης. Είχα την απορία να μάθω μερικά από τα μυστικά της. Θέλησα να τα μάθω από την ίδια που ειρήσθω εν παρόδω είναι αχώριστη τα τελευταία  τρία χρόνια με τον διευθυντή της Exclusive Media Μάκη Καπάτο. Δεν θα σταθώ στις φήμες που λένε ότι μπορεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι ένα άλλο ζήτημα που θα το αναλύσω με τον Μάκη. Αυτό που με ενδιαφέρει σήμερα είναι τα μυστικά της δουλειάς της Εύας που γυμνάζει πολύ και επώνυμο κόσμο. Την πέτυχα ένα μεσημέρι σε μια βόλτα που έκανε στα νότια προάστια μαζί με τον Μάκη και δεν της άφησα κανένα περιθώριο να μου ξεφύγει. Γνωρίστε την.    

-Πως περιγράφεις τον εαυτό σου;

-Δημιουργικό, επικοινωνιακό και οργανωμένο αλλά κάποιες φορές περισσότερο παρορμητικό απ όσο θα ήθελα

Η δουλειά που κάνεις πως χαρακτηρίζεται με λίγες λέξεις.

-Κάτι παραπάνω από απλή δουλειά. Είναι ένας δυνατός αυτοπροσδιορισμός στη ζωή μου γιατί υποστηρίζει την αντίληψή μου πως ο άνθρωπος πρέπει να αγαπάει και να προσέχει τον εαυτό του και την υγεία του.

​-Πόσο μακρινή σου φαίνεται η εικόνα σου λίγο πριν μπεις επαγγελματικά στο χώρο.

-Πολύ μακρινή γιατί ο άνθρωπος  ολοκληρώνεται όταν κάνει τη δουλειά που τον κάνει ευτυχισμένο. Πιο πριν ήμουν απλά ατελής

-Μεγαλύτερη χαρά μέχρι σήμερα

Το ότι η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε να βρω τις ισορροπίες μου

Μεγαλύτερη απογοήτευση μέχρι σήμερα.

Οι στιγμές που αυτή η πίστη κλονίστηκε λόγω διάφορων παραγόντων

Οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου

-Οι στιγμές που δεν δίστασα να απομακρυνθώ από τοξικές καταστάσεις που παρουσιάστηκαν στη ζωή μου κατά καιρούς

-Ποια σημεία της καριέρας σου σε έχουν κάνει υπερήφανη.

-Το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας που απέκτησα δουλεύοντας σε μερικά από τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας, έχω πλέον την πολυτέλεια να επιλέγω τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα

-Αν θα μπορούσες τον κόσμο να άλλαζες…

-Θα προτιμούσα περισσότερη πνευματικότητα στους ανθρώπους

-Εντυπώσεις σχετικά με τη σημερινή εικόνα της ελληνίδας και του νεοέλληνα.

-Πολύ καλές, η Ελληνίδα εδώ και πολλά χρόνια γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της.Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυτό που έχει αλλάξει εντυπωσιακά είναι πως έχει αυξηθείκατά πολύ το ποσοστό των ανδρών που κάνουν το ίδιο

Ποιο είναι το μέλλον της σχέσης του Έλληνα με τη γυμναστική;

-Πιστεύω πως αν ο Έλληνας συνειδητοποιήσει πως η γυμναστική είναι περισσότερο ανάγκη παρά επιθυμία θα αλλάξει προς το καλύτερο και η αντιμετώπιση που υπάρχει  ως προς το κομμάτι του fitness στην Ελλάδα

-Τι θέλεις να καταφέρεις μέσα από τη δουλειά σου;

-Να καταφέρω να κάνω τον κάθε έναν που μου εμπιστεύεται το σώμα του να δει τη γυμναστική μέσα από τα δικά μου μάτια και να την αγαπήσει όπως εγώ.

-Η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση βοηθούν η μήπως μερικές φορές αποτελούν εμπόδιο σε κάποιες προσπάθειες

-Η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση βοηθά πάντα γιατί αποτελεί την πρώτη εντύπωση που δίνουμε σε κάποιον. Ωστόσο δεν είναι πανάκεια. Η ομορφιά έίναι ένα όπλο που αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά στρέφεται εναντίον σου.

Κεφάλαιο Καπάτος. Αν θέλεις το αναλύεις

-Θέλω να πιστεύω πώς είναι το τελευταίο κεφάλαιο στο βιβλίο της συναισθηματικής μου ζωής

Συμβουλές σε νέα παιδιά που πάνε σε talent shows και ριαλιτυ για να γίνουν γνωστά.

-Είναι ένας τρόπος να αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα και βοηθά να ξεκινήσεις από κάπου. Το θέμα είναι τί κάνεις στη συνέχεια γιατί κάποτε το show θα τελειώσει και πρέπει να είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να αξιοποιήσεις σωστά τη δημοτικότητα που απέκτησες μέσα από αυτό.

Περίληψη

Η Εύα Λεούση είναι μια πολύ ωραία παρουσία που συνδυάζεται με έναν ιδιαίτερο τίτλο. Εκείνον της personal trainer.

Βασίλης Λούκας

(Συνολικές Επισκέψεις 1,289, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Βασίλης Λούκας 137 Articles
Πτυχίο Νομικής, Αγγλικά, Γαλλικά, συντάκτης – αρχισυντάκτης (ΕΝΑ, Τηλέραμα, Exclusive, Επίκαιρα κ.α.), διευθυντής προγράμματος – υπεύθυνος ξένου ρεπερτορίου – παραγωγός – παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών (Sky, Flash, ΕΡΑ,Seven X), d.j, celebrities p.r, ανταποκριτής περιοδικών (Music & Media, Billboard), παρουσίαση – παραγωγή – σκηνοθετική επιμέλεια τηλεοπτικών εκπομπών (Starclub, ΕΡΤ, Αντ1, Κανάλι 5, Seven), συγγραφέας (Eightila, H Χρυσή Πλατίνα)
Contact: Website

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ο Βασίλης Λούκας με την Εύα Λεούση - Starclub - Βασίλης Λούκας

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*