Είμαι πουστάρα!

“Γεμίσαμε πούστηδες” Αυτό είναι το μότο σου, γλυκέ μου κι ας μην το λες πάντα φωναχτά. Επειδή πρέπει πάντα κάτι να επιβεβαιώνει τη δική σου “ορθότητα”, το δικό σου καβλί, το οποίο είναι αμφίβολο αν λειτουργεί πλέον. Για τον δικό σου μικρόκοσμο, ακόμα και δεν υπήρχε η “πουστάρα” δίπλα σου, θα την είχες εφεύρει.

Γιατί τη γαμημένη σου ζωή σου τη γάμησε η μάνα σου, τα αφεντικά σου, η εφορία, ο κώλος που έγλειφες για να πάρεις καμιά έξοδο στον στρατό, ο κώλος που έγλειφες για να πάρεις μια θεσούλα ή μια δουλίτσα, οι πίπες που έκανες στα πεθερικά επειδή κονόμησες προίκα σπίτι και εξοχικό.

Καμιά πουστάρα δεν επηρεάσε τη ζωή σου. Στο ελάχιστο. Σε αντίθεση με σένα που την ξεφτίλιζες την πουστάρα στο σχολείο, στο στρατό, στη δουλειά. Το θέμα σου δεν είναι γιατί έχει τη χ ή την ψ επιλογή. Το θέμα σου είναι γιατί δεν δέχεται αδιαμαρτήρητα να την ξεφτιλίζεις.

Ξέρεις, γλυκιέ μου, κι εγώ δεν πάω σε drag show. Δεν μου αρέσουν. Όπως δεν μου αρέσει ο πατσάς, ο δύοσμος και τα ρεθύβια. Αντίθετα εσένα μπορώ να σε φανταστώ μεταμφιεσμένο εκεί να τον παίζεις κάτω από το τραπέζι και την άλλη μέρα να ξερνάς χολή για τις «πουστάρες»

Και στα ΜΜΕ, που έχεις μάθει τα πάντα γι αυτά, ξερόλα μου, υπάρχουν πολλές πουστάρες. «Κι αυτές κάνουν κουμάντο. Αν δεν είσαι πουστάρα δεν πας μπροστά». Για πες λοιπόν πάνσοφε, πόσους γκέι ιδιοκτήτες σταθμών ξέρεις; Πόσους γκέι διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών ξέρεις; Πόσους γκέι διευθυντές ειδήσεων; Μήπως ξέρεις και για την άλλη φάρα που έχει μονίμως απλωμένο το χέρι για να χουφτώσει κωλαράκια κοριτσιών; Όχι φαντάζομαι, γιατί αυτοί έχουν το καβλί ορθό και «δικαιούνται». Για να μην σου αποκαλύψω ποιος από τους δύο έχει τα πρωτεία στις «πουστιές»

Στρέιτ είμαι, γλυκέ μου, μην ταράζεσαι. Γουστάρω γυναίκες, φαντασιώνομαι γυναίκες, καβλώνω με γυναίκες.

Είναι όμως τόσο αδιακαιολόγητο και τυφλό το μίσος σου που κάθε φορά που σε βλέπω θα είμαι “πουστάρα”. Έτσι για να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, έτσι για να σου θυμίζω πόσο “πούστικη” είναι η στάση σου. Να στο πω με στερεότυπα, που τόσο αγαπάς. Είμαι πουστάρα και θα είμαι πουστάρα, γλυκέ μου!

Σχόλια

2 thoughts on “Είμαι πουστάρα!”

  1. Γιώργος Χρηστινίδης

    Πολύ ωραία ανάρτηση, μπράβο! Διαφωνώ μόνο με τον πατσά, του οποίου είμαι λάτρης 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top