Κάνω Follow & Like στη Γιώτα Τσιμπρικίδου, όχι μονο για τα πολύ ενδιαφέροντα Artpodcast που φτιάχνει!

Από την πατρίδα μου τη Δράμα ως την Αθήνα – το δικό μου ταξίδι με οδηγό την αγάπη μου για τη δημοσιογραφία, τις εκφωνήσεις, τον κόσμο του ραδιοφώνου… Πολύ γρήγορα – παράλληλα με τις σπουδές Δημοσιογραφίας – ξεκίνησε η πορεία  μου μπροστά σε ένα μικρόφωνο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες τις τηλεοπτικές…

Στο σήμερα, το Artpodcast – η πλατφόρμα podcast για τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, το Βιβλίο και το Θέαμα που πλέον μετράει 130 επεισόδια και περισσότερες από 800.000 ακροάσεις –  είναι η νέα μου αγάπη που προστέθηκε σε ραδιοφωνικές εκπομπές στον Ρυθμό 949, voice-over διαφημιστικών & trailers στο Star, αφηγήσεις βιβλίων και παρουσίαση μεγάλων συναυλιών «Πέφτει η Νύχτα με… Ρυθμό» στον ΑΝΤ1.

Είναι «φιλόξενη» η Αθήνα για καλλιτεχνική δημιουργία;

Ναι! Έχεις ερεθίσματα και ευκαιρίες… αυτό άλλωστε φαίνεται από όλα αυτά τα θεάματα και τα δρώμενα Πολιτισμού που μπορούμε να απολαύσουμε!

Αν διάλεγες να ζήσεις αλλού πού θα ήθελες να βρεθείς;

Η Αθήνα ήταν η επιλογή μου και ο μονόδρομός μου. Αν μετά από χρόνια η ψυχή μου με οδηγήσει αλλού, θα ξεκινήσω νέο ταξίδι στη ζωή μου με ενθουσιασμό!

Πού χρωστάς «ευχαριστώ» για ό,τι έχεις καταφέρει;

Στον πατέρα μου που πρόλαβε να μου μάθει τα μυστικά των εκφωνήσεων πριν “φύγει” , στη μητέρα μου που πάντα ήταν «βράχος» δίπλα μου και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη δουλειά μας που με «δυσκόλεψαν» – μόνο έτσι κατάφερα να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου και να τις εξελίξω σε ικανότητες.

Θα έκανες αιματηρές οικονομίες για ένα ταξίδι ή καινούργιο αυτοκίνητο;

Αιματηρές οικονομίες θα έκανα μόνο για να καλύψω μια ανάγκη «ζωής και θανάτου». Ωστόσο, ένα μεγάλο ταξίδι θα ήταν καλός λόγος για να μην είμαι τόσο σπάταλη (που είμαι!)

Στην Αθήνα σιχαίνομαι... τις χαμένες μου ώρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο για να πάω από τη μία δουλειά στην άλλη…

Στην Αθήνα λατρεύω… τις επιλογές – για όλα!

«Έχω σόσιαλ άρα υπάρχω» – Τι σημαίνει η φράση αυτή για σένα;

Αυτό για μένα σημαίνει σκλαβιά και δυστυχία. Είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social λόγω της δουλειάς μου, αλλά σίγουρα δε ζω ούτε για αυτά ούτε μέσα από αυτά.

Ποιον άνθρωπο «φοβάσαι» περισσότερο: τον αγενή ή τον τσιγκούνη;

Κανέναν από αυτούς δε φοβάμαι γιατί τους κρατώ μακριά μου. Την αγένεια την σιχαίνομαι και η τσιγκουνιά  είναι στάση ζωής που υποδηλώνει χαρακτηριστικά ανθρώπου που με απωθούν.

Πώς σε φαντάζεσαι σε έναν χρόνο από σήμερα;

Με ακόμη περισσότερες εμπειρίες ζωής!

Τι είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι πριν κοιμηθείς και το πρώτο όταν ξυπνάς;

Προσπαθώ η τελευταία σκέψη να είναι και η πιο χαρούμενη… η πρώτη είναι η αγάπη η ίδια, βλέποντας δίπλα μου τον άντρα της ζωής μου.

Τι σκοτώνει τον έρωτα;

Η ρουτίνα.

Αν ήσουν τραγούδι  και βιβλίο… για πες μας να γνωριστούμε… ποια σε «περιέχουν» καλύτερα;

«My way» για να με τραγουδάτε και βιβλίο τρυφερό κι αγαπησιάρικο για να με διαβάζετε – τραβήξτε από τη βιβλιοθήκη σας όποιο έχετε αγαπήσει περισσότερο!

Βρείτε τη Γιώτα https://artpodcast.gr/

https://youtube.com/@artpodcastgreece?si=SLcLL42whCPLmkoQ

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top