06/12/2021

Καρναβάλια παντός καιρού


Ήρθε η τρόικα στην Αθήνα. Η διαπραγμάτευση θα γίνει κατά τα πρότυπα των φετινών Όσκαρ. Στην αρχή να νομίζουμε πώς κερδάμε, αλλά στο τέλος νικητής θα αναδειχτεί η υπερπαραγωγή Li Li Litotita.

 

Σοκαρισμένη η Πολιτεία από το τροχαίο στην Αθηνών- Θεσσαλονίκης. Είναι η ίδια Πολιτεία που είχε ξεχάσει να σοκαριστεί όταν επί δεκαετίες χορηγούσε διπλώματα με την ασφαλή μέθοδο του λαδώματος.

 

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία της Ν.Δ. για να αποφασίσει ποιές μέρες της εβδομάδας θα είναι άρρωστος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ποιές όχι.

 

Έκλεισε και το Τριώδιο και τώρα είμαστε πλέον αναγκασμένοι να περιοριστούμε μόνο στο καρναβαλικό θέαμα των συνεδριάσεων της Βουλής.

(Συνολικές Επισκέψεις 470, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*