08/04/2020

Νυχτερινή ακρόαση, το καινούργιο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου κυκλοφορεί στις 11 Απριλίου – Αποκτήστε το υπογεγραμμένο

Νυχτερινή ακρόαση

Το νέο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου κυκλοφορεί σε σκληρόδετη έκδοση στις 11 Απριλίου.
Αποκτήστε το πρώτοι με την υπογραφή της συγγραφέως!

Ένα χωριό, όπου οι παππούδες μεταδίδουν στα εγγόνια τους τη μελαγχολία και τη θλίψη. Η Φεοδώρα με φι, που μεγαλώνει με αλήτικα ζώα. Η νεαρή Ελένη με τη γατίσια όραση και τη σκυλίσια ακοή. Ο Μάξιμος, που της αφηγείται υπέροχες ιστορίες φαροφυλάκων με αντίδωρο ερωτικά χάδια. Ο βίαιος χωρισμός τους. Οι δίδυμες μοδίστρες Σία και Σία με τις εμμονές τους. Ο Λουκάς, τζογαδόρος ολκής, δάσκαλος οδήγησης αλλά και ερωτικών μαθημάτων. Η Αθήνα αποκλεισμένη από τα χιόνια. Η Αμαλίτσα, ορφανή εξήντα ετών, και ο αρτοποιός «Κοσμάς ο Αιτωλός». Η νοσοκόμα «η Αντ’ αυτής» και ο «Ιώβ ο υπομονετικός» με τα δελτία καιρού από τα ημερομήνια. Η παροπλισμένη λαϊκή τραγουδίστρια, που λέει πάντα το ίδιο ρεφρέν. Ο νταλικέρης «Άρχοντας της Εθνικής» και ο ερημίτης με το σκύλο του που έχει όνομα πόλης.

Άνθρωποι με ματαιωμένες ελπίδες και ακυρωμένα πάθη, στωικοί αλλά όχι παραιτημένοι, που τους συνδέει το ραδιόφωνο και οι νυχτερινές εκπομπές, στις οποίες βρίσκουν ένα αντίδοτο στη μοναξιά, μια ελπίδα για την επόμενη μέρα και την προσδοκία μιας φωτεινής ανατροπής. Η Νυχτερινή ακρόαση είναι ένα εγκώμιο στο όνειρο, στους αφηγητές φανταστικών ιστοριών και στις αγάπες που κρατάνε μια ζωή.

Διαβάστε μερικές σελίδες:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να παραγγείλετε το βιβλίο με υπογραφή της συγγραφέως

(Συνολικές Επισκέψεις 382, 1 επισκέψεις σήμερα)
Γιάννης Ψυχοπαίδης: Στον βυθό των ονείρων: Εικόνες από την Οκτάνα του Ανδρέα Εμπειρίκου - Βιβλίοπαρουσίαση
JACK WHITE – OVER AND OVER AND OVER, το τραγούδι της Τρίτης (Video)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1723 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες αλλά πήρε πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*