30/09/2023

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια εκ βαθέων συζήτηση με την Γιώτα Τσιμπρικίδου στο Artpodcast

Τσιμπρικίδου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει σπάνια και μας αφήνει να μάθουμε για τον ίδιο αυτά τα λίγα που λέει πως ξέρει και εκείνος για τον εαυτό του! Έχει τόσο ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθεί, με χιούμορ και αυθορμητισμό μικρού παιδιού! Ένα ταξίδι στα πρώτα του βήματα, στις πρώτες δουλειές που…«η φωνή δεν έβγαινε», αλλά ο ίδιος ξεχώριζε! Έπαιζε στο θέατρο σε αξιόλογες παραστάσεις, ωστόσο του πήρε μια δεκαετία για να αποφασίσει πως, ναι, είναι ηθοποιός. Τι κι αν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσάτσος στάθηκε μπροστά του για να τον συγχαρεί σε παράσταση που συμμετείχε με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, ο ίδιος απλά ένιωθε να  κολυμπά στα βαθιά…
Γιώτα Τσιμπρικίδου

Η καλή μου φίλη, συνάδελφος, και μια φωνή που την ξέρετε όλοι, ένα καλό παιδί, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, στο νέο της project, το Artpodcast, συνομιλεί με ανθρώπους που εκτιμά, ανθρώπους που αγαπάει το κοινό και μας τους παρουσιάζει.
Με μεγάλη χαρά μας παραχώρησε τη συνέντευξη που έκανε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μακριά από την τοξικότητα των ημερών.
Το Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου στο Facebook και στο Instagram


mm
About Γιάννης Καφάτος 2124 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*