20/04/2024

«Σαν νορμάλ» το καινούργιο βιβλίο του Διονύση Μαρίνου έρχεται τον Μάρτιο από το Μεταίχμιο

«Σαν νορμάλ»

Το καινούργιο βιβλίο του Διονύση Μαρίνου είναι έτοιμο, και κυκλοφορεί στις 12 Μαρτίου 2024 από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο συγγραφέας παρουσίασε το εξώφυλλο του βιβλίου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και απο εκεί διαβάζουμε και τα ακόλουθα:

Μια επινοημένη χώρα κάπου στον χάρτη. Θα μπορούσε να λέγεται και Twin Peaks, καθώς πολλά παράξενα πράγματα συμβαίνουν στους ήρωες (κυρίως άντρες) που κυκλοφορούν στους δρόμους της.
Πρόκειται για σπονδυλωτό μυθιστόρημα όπου άνθρωποι χάνονται στη θάλασσα μέσα στο σπίτι τους. Παράξενα ζώα που ζηλεύουν παθολογικά σαν να ήταν ερωτικοί σύντροφοι. Άντρες που παίζουν πιάνο χωρίς να ακουμπούν καν τα πλήκτρα.
Ο συγγραφέας που βλέπει να γράφεται το βιβλίο του από κάποιον ήρωά του, αφού πρώτα συναντήσει την πανέμορφη ηρωίδα του στον δρόμο. Ένα παράξενα γοητευτικό μυθιστόρημα.

Με τον Διονύση Μαρίνο είχαμε κανει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή το προηγούμενό του βιβλίο «Μπλε ήλιος». Ευκαιρία για “ζέσταμα” εν αναμονή του βιβλίου από έναν συνεπή γραφιά που πάντα μας επιφυλλάσσει εκπλήσεις στις σελίδες του!


mm
About Γιάννης Καφάτος 2261 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*