Τελειωμένα μυαλά

Τελειωμένα μυαλά έτοιμα για πολεμική χρήση! Σε γενικές γραμμές ή η Non Playlist της επικαιρότητας #39

Για να χαιρετά κάποιος στρατιωτικά πάει να πει πως του τελείωσε η σκέψη.

 Έτσι δεν είναι; Το λέω για τους άδειους γείτονες και κάθε γείτονα που υψώνει το χεράκι για να δείξει μάχιμος… και καλά μαχητής.  Και καλά εθνικά υπερήφανος.

 #Τουρκία

Αυτή η πρεμούρα αφού άρχισε η σφαγή να λένε οι ισχυροί του πλανήτη: δε σου δίνουμε άλλα όπλα… δηλαδή, μ΄ άλλα λόγια σκότωσε με ό,τι έχεις (κι έχει αρκετά από όλους ο κυρ Ερντογάν και τους παίζει σα μπεγλέρι) είναι τόσο ψεύτικη όσο η βλεφαρίδα ξεπεσμένης πορνοστάρ σε τσοντάδικο β’ διαλογής.

Η διαφορά είναι ότι αν βλέπει κανείς τσόντα μόνο καμία τενοντίτιδα μπορεί να πάθει. Αντιθέτως βλέποντας πόλεμο συνηθίζει στη φρίκη, τη βία και στο τέλος δε νιώθει τίποτα!

#ζεσουί Κούρδος

Αυτά τα ΟΝΝΕΔιτάκια όλο και πιο πολύ μου θυμίζουν Άδωνη-Βορίδη-Πλεύρη-Χρυσαυγίτες. Βλέπεις τώρα που η χρυσαυγή δε μπήκε στη βουλή, έμειναν τα «ορφανά» της να μας θυμίζουν ότι  το αυγό του φιδιού έχει σκάσει και πολλά φιδοφασιστάκια κυκλοφορούν αναμεσά μας!
Τους (κρυφο)φασίστες της διπλανής πόρτας πρέπει να προσέχουμε !
#αντιφα

Ο Ηλίας Ναζί; Ένα αστείο έκανε (και εμείς τα κουτά τον πιστέψαμε)

#Δίκη-Χρυσή-Αυγή

Παιδιά την ώρα του Λοβέρδου στο Blue Sky πήρε ένας λίγο καλύτερος Λοβέρδος. Η εκπομπή “Ραντεβού με την επικαιρότητα” που παρουσιάζει ο εστέτ κλαρινογαμπρος Νίκος Χιδίρογλου τα “σπάει”. 

Τελειωμένα μυαλά
Πολιτική ανάλυση για ταξί

Αναλυτική δημοσιογραφία που θυμίζει κουβέντα που μπορείς ν’ ακούσεις σε ταξί.  Χάι – Λάιτ της εκπομπής η στιγμή που ο παρουσιαστής “ανοίγει” τις τηλεφωνικές γραμμές στους τηλεθεατές. “Εκεί” ζοχαδιασμένοι φαν της Νέας Δημοκρατίας διαμαρτύρονται πως η Κυβέρνηση είναι λάιτ δεξιά και πως τη θέλουν δεξιότερη.

 #bluesky

Μπορεί να έρθουν οι  Red Hot Chilli Peppers στην Ελλάδα;

#Hot

Δείτε τον “Πατέρα” στο Θέατρο Αποθήκη. Η μαύρη κωμωδία στα καλύτερα της.

Τελειωμένα μυαλά
Θέατρο Αποθήκη – «Πατέρας»

Το κλασικό έργο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ ανέβηκε σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη. Η απόπειρα να ανασύρει ένα κλασικό βαρύ θεατρικό δράμα του 19ου αιώνα (1887) και να το μεταφέρει στοχεύοντας άμεσα τα αδιέξοδα πολλών Ελλήνων το 2019 είναι μοναδική.

#Θέατρο_Αποθήκη

Συνάντησα στα Εξάρχεια έναν φίλο, έπιναν μπύρα με έναν φίλο του, βιαζόμουν. Συστηθήκαμε. Μου είπε είναι μουσικός και άκουσα κάτι πολύ ενδιαφέρον. Τον λένε Tom Yosi και συστήνεται στο φουμπου «Μη κανονικός άνθρωπος». Πάντως παίζει τα μπλουζ με έναν νεανικό σεβασμό στο είδος και το απαραίτητο θράσος για να τα κάνει δικά του!


#Love_your_local_artists

Εθνικά καλλιστεία Star Hellas στο ολοκαίνουριο θέατρο Alhambra Art Theatre

Μ’ αυτόν  τον τρόπο επιλέγει το θέατρο να κάνει εγκαίνια…

Καταλαβαίνει κανείς πολλά…

#θέατρο;

Σε Γενικές Γραμμές. Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας!Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top