Ενεργειακό καθαρισμό …κάνετε;

Αλλάζουμε την Ενέργεια του Χώρου μας! – Ενεργειακός καθαρισμός όλα στο Φως!

Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές περιόδους κρίσης που διανύουμε ερευνούμε την ενέργεια στους χώρους "διαμονής/κατοικιών-εργασίας" εστιάζοντας περισσότερο από κάθε άλλη εποχή στην κατοικία μας ως καταφύγιο από τους περισπασμούς και τις αναταραχές του έξω κόσμου. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι μας οφείλει να μας παρέχει μια αίσθηση ηρεμίας, ασφάλειας και άνεσης…!

Η εσωτερική διακόσμηση "πρέπει" να εστιάζεται στο να φέρει την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και των χώρων που δονούνται στη δόνηση της έντασης που φέρουμε εμείς από έξω ή και δονεί εμάς λόγω της ακαταστασίας εκ των έσω, του χώρου δηλαδή, σε μια επίδραση που γίνεται από και προς και τις δυο κατευθύνσεις, και αποτελούσε ένα σπουδαία σημαντικό κεφάλαιο του πολιτισμού μας από αρχαιοτάτων χρόνων!

Ένα από τα πιο σεβαστά παραδοσιακά συστήματα χωροθέτησης είναι το Ευ Ζην. Στο Ευ ζην, μια από τις πιο σημαντικές θεραπείες (μια διόρθωση για να ρυθμίσετε την ενέργεια σε ένα χώρο) είναι να αποκαταστήσετε την τάξη με την αφαίρεση της ακαταστασία και την 'αρνητική' μπλοκαρισμένη λιμνάζουσα ενέργεια από το σπίτι.

Αυτό επιτρέπει στη θετική στην καθαρή πρωταρχική ενέργεια (chi) να κυκλοφορεί πλήρως σε όλο το χώρο/δωμάτιο. Με την συντριπτική αφαίρεση των ερεθισμάτων που προκαλούν την αναστάτωση/ακαταστασία, αμέσως ένα πιο ήσυχο περιβάλλον δημιουργείται.

Διαισθητικά, μπορεί πολλοί από εμάς να προβαίνουμε σε αυτή την πράξη με ένα τελετουργικό που ονομάζουμε ανοιξιάτικο καθαρισμό, αλλά τι γίνεται αν μείνουμε μόνο σε αυτό; Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά! Πραγματικά βάζοντας τάξη στον χώρο μας και καθαρίζοντας τον και απομακρύνοντας χαλασμένες συσκευές και άχρηστα αντικείμενα… ένα μεγάλο μέρος της έντασης φεύγει… είναι όμως αυτό αρκετό;

Ας ξεκινήσουμε από κάτι πολύ σημαντικό!
 "Η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε με την ελεύθερη βούληση να κάνει σε γενικές γραμμές ότι της αρέσει… και της δόθηκε ένα δώρο που συχνά παραβλέπουμε μέχρι να κάποιος να μας κάνει την επισήμανση του… είναι η δύναμη αλλά και η δυναμική του λόγου, την εξουσία να επικοινωνούμε μεταξύ μας με τις λέξεις… και κάτι που σίγουρα έχουμε ξεχάσει είναι η δυναμική που έχει… που φέρει η κάθε λέξη και με τι πρόθεση μας ενεργοποιεί!

Αν λάβουμε υπόψη μας έστω και το συμβολισμό μέσα από τις αρχαίες ιστορίες για το πώς η Γη δημιουργήθηκε με μια λέξη, τι δύναμη νομίζετε ότι υπάρχει σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας; Πόσο σημαντικά είναι τα λόγια σας και τι μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους; Κάνοντας συνειδητή χρήση του λόγου θα λάβετε τα δώρα του!

Η Ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ… απλά αλλάζει μόνο μορφή. Με τον ίδιο σεβασμό, αναφορικά, τα λόγια δεν πεθαίνουν.

Φανταστείτε το σπίτι σας. Μόλις έχετε την εικόνα του σπιτιού σας κατά νου, σκεφτείτε τι συζητήσεις (λέξεις) εμφανίστηκαν αποκαλύφθηκαν στο σπίτι σας στα άμεσα παρελθοντικά χρόνια…;
 

Η ενέργεια των λέξεων έχουν μια "κολλώδη ουσία" ένα ενεργειακό αποτύπωμα σαν αυτό που αποδίδουμε στους ανθρώπους, τόπους και πράγματα, ειδικά στα σπίτια, τα οποία κρατούν την ενέργεια όλων αυτών των ωρών που περνάμε ειδικά κατά τη διάρκεια του φθινόπωρου και το χειμώνα ζώντας σε κλειστούς χώρους.

Πάρτε μια στιγμή και φανταστείτε οραματιστείτε ότι κρατάτε ένα μπλε φως, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται σε σκηνές εγκλήματος για να εντοπίσει τους αόρατους λεκέδες, που δεν μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι. Λάμψε φώτισε με αυτό το μπλε φως στους τοίχους του σπιτιού σου και δες να απεικονίζεται κάθε λέξη που έχει ακουστεί στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους.
Όλες αυτές οι λέξεις είναι κολλημένες στους τοίχους του σπιτιού σας, του χώρου σας σαν ταπετσαρία και η κάθε μία από αυτές έχουν ενέργεια σε αυτούς που ανακλάται από τους τοίχους σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: τι είδους ενέργεια έχει δημιουργηθεί στο σπίτι μου; 

Θέλετε να αφαιρέσετε την παλιά ενέργεια από το σπίτι σας και να επαναφέρετε στον χώρο της κατοικίας ή της εργασίας σας μια νέα καθαρή/ θετική ενέργεια? Πάμε λοιπόν!

Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε!…
…ή καλύτερα να περνάτε τα λόγια σας από την καρδιά σας για να τα γλυκαίνει… καλύτερα αν είστε σε θυμό να πάτε μια βόλτα σε ένα κοντινό αλσάκι ή στη θάλασσα και να επιστρέψετε μόλις θα έχετε εκτονώσει την ένταση!!!
Το σπίτι σας είναι ο ναός σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγάπη και σεβασμό. Ο ναός του σπιτιού σας, προστατεύει την οικογένειά σας από τα στοιχεία, προσφέρει άνεση και καταφύγιο και φέρνει την οικογένεια μαζί για να μοιράζονται στιγμές αλήθειας και επικοινωνίας μέσα από πολλές δραστηριότητες. Κάντε Συνειδητά τον καθαρισμό του σπιτιού, καθαρίστε αερίστε για να μπει καινούριος καθαρός αέρας και χρησιμοποιώντας τα λόγια σας, τις θετικες σας δηλώσεις σε συνειδητότητα θα δείτε πως θα φέρει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικογένεια!

Μιλήστε Ευγενικά
Όταν τσακώνετε τον εαυτό σας, έτοιμο να επιχειρηματολογήσει… με τρόπο που θα ενεργοποιήσει θυμό και ένταση… πάρτε λίγο χρόνο… Μετρήστε μέχρι το 10 και ρωτήστε, "Τι έχω εγώ για να απελευθερώσει δυναμικά στο σπίτι μου και προς τους ανθρώπους που αγαπώ;" Ας έχουμε την επίγνωση και ας παραμένουμε σε εγρήγορση ακυρώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε τις αρνητικά φορτισμένες σκέψεις που θα γίνουν λέξεις και θα θρέψουν τον Ιερό Ναό του σπιτιού μας και εμάς κατ' επέκταση, δονώντας μας αρνητικά μέρα νύχτα!

Επενδύστε στη δύναμη του Φασκόμηλου
Δημιουργήστε ένα τελετουργικό καθαρισμού που χρησιμοποιούμε φασκόμηλο! Η Καύση του Φασκόμηλου θα καθαρίσει κάθε δωμάτιο. Πες μια προσευχή προστασίας και ξεκίνησε ανάβοντας ένα λευκό κερί σε ένα ρεσώ κρυστάλλου χαλαζία ή σεληνίτη, ή ροζ χαλαζία, ή ζεόλιθου. Καθώς κινείστε σε κάθε χώρο με το φασκόμηλο, λέγε μια προσευχή ή μάντρα για να έρθει φως και ευλογίες σε κάθε δωμάτιο… έπειτα ανοίξτε τα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο για να στείλετε την παλιά μπλοκαρισμένη εγχώρια ενέργεια να απελευθερωθεί ψηλά στον ουρανό…!

"Ξαναβάψτε" τους τοίχους
Βάψτε τους τοίχους σε ένα δωμάτιο όπου θα θέλατε να αλλάξετε ολοκληρωτικά την ενέργεια. Βάλτε ανατασική μουσική και να παίζει και καθώς θα βάφετε, επαναλαμβάνετε φωναχτά την θετική επιβεβαίωση..."Από εδώ και στο εξής επιθυμώ το δωμάτιο ο χώρος αυτός να είναι ευθυγραμμισμένος ενεργειακά με φως, αγάπη, η υγεία, τύχη, αρμονία, χάρη! Καθώς απαλά γράφετε τις λέξεις με τη μπογιά στον τοίχο, επαναλάβετε 3 φορές. Πολλές φορές "γράφω" με μύρο σε μια αόρατη γραφή στους τοίχους του χώρου μου αυτές τις σπουδαίες ενεργειακά λέξεις!!! Πολλές φορές τις τραγουδάω κιόλας!!!

Φέρτε φρέσκα λουλούδια
Μόλις το δωμάτιο έχει επαναπροσδιοριστεί ενεργειακά και πάλι αφιερώστε του φρέσκα λουλούδια που φέρνουν καθαρή/  θετική ενέργεια. Δηλώστε στο σπίτι σας ότι είναι ένας Ιερός ναός και κρατήστε το ευάερο και ευήλιο με ελευθερία  πρόσβασης/κίνησης μέσα σε αυτό, μακριά όσο το δυνατόν από την ακαταστασία που δημιουργεί αρνητικές συνέπειες για την  ενέργεια του δωματίου και τους ανθρώπους που κατοικούν τον χώρο.


Παίξτε με τις λέξεις 
Η τελική πινελιά είναι να εφαρμόσετε διακοσμητικά γράμματα στον τοίχο του κάθε δωματίου. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αποσπάσματα άμεσα διαθέσιμα, καθώς και η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φράση που να εκφράζει τη δική σας θέληση. Με μια ενθαρρυντική φράση (θα μπορείτε πιο εύκολα να οραματίζεστε το χώρο σας φωτεινό) δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση θα κάνετε ακόμα πιο εύκολο το να θυμόμαστε τις νέες προθέσεις που δημιουργήσατε για την οικογένειά σας και τον ιερό χώρο σας που ονομάζεται "Σπίτι"

Επενδύστε σε κρυστάλλους!
Λευκός Χαλαζίας, για κάθαρση 
Σεληνίτης, Αιθερικός Καθαριστής σαν μπαλαντέρ
Ροζ Χαλαζίας για Αγάπη 
Κιτρίνης ή Κίτρινος Καλσίτης ή Μάτι Τίγρη για Αφθονία 
Μαύρος Αχάτης ή Μαύρη Τουρμαλίνη για προστασία 
Πλατωνικά Λευκού Χαλαζία, κορυφή Σεληνίτη για Υγεία
Αμέθυστος για Διαλογισμό 
Φθορίτης για Εξέλιξη και Διαλογισμό

 

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top