26/06/2022

Γίνε όμορφη και πρόσφερε Αγάπη για το Παιδί


ΠΑΙ.Δ.Υ
Παιδί, Δυναμη Υπομονή, έτσι ονομάσαμε τον σύλλογο που φτιάξαμε για να βοηθάμε παιδιά που είναι σε ανάγκη, μόνα τους στα νοσοκομεία. 
Ο σύλλογος γεννήθηκε μετά από δική μας περιπέτεια που μας κράτησε πολλούς μήνες στο Παίδων.

 
Η μαμά του φίλου μας λοιπόν βλέποντας καθημερινά παιδιά μόνα τους στο νοσοκομείο, ή παιδιά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μακροχρόνιες θεραπείες, μας παρότρυνε και ο σύλλογός μας γεννήθηκε! 

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, 10:00 έως 18:00, σας καλούμε στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN, Λεωφ. Συγγρου 385, Παλ. Φάληρο, σε μία ημέρα αφιερωμένη σε όλους εμάς που στηρίζουμε το ΠΑΙΔΙ μέσω του παι.δ.υ.παιδί, δύναμη, υπομονή. 
 


Η εκδήλωση μας «Γίνομαι όμορφη και προσφέρω» απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε να συνεισφέρει στο έργο μας, δίνοντάς της την ευκαιρία να περάσει μία ευχάριστη ημέρα, νιώθοντας όμορφα, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ψυχικά.

 GINOMAI-OMORFI-KAI-PROSFERO-PAIDY Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είναι χτένισμα, μακιγιάζ, μανικιούρ και μασάζ. 

Στις 12:00 η συγγραφέας και ψυχολόγος, κ.Γιούλη Μιγγείρου, με τη βιωματική Δράση "Νιώθω όμορφη και προσφέρω", θα δείξει τεχνικές χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης αυτές που δίνουν ΦΩΣ στις σχέσεις μας, προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές. 

H τιμή πρόσκλησης είναι 5,00€ και περιλαμβάνει την είσοδο και coffee break, ενώ για κάθε μία υπηρεσία που θα επιλέξετε θα συνεισφέρετε επιπλέον το ποσό των 5,00€, ανά υπηρεσία. 

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στην στήριξη παιδιών που νοσηλεύονται ή νοσούν και των οικογενειών τους. 

Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε!
 

(Συνολικές Επισκέψεις 132, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*