
Χαράς ευαγγέλια για τους καλοφαγάδες της Αθήνας και όχι μόνο!
Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο: γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψουμε..
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Athens Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του για να για να μας προσφέρει τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου.
Στο φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται αρκετά χρόνια σε μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο θα υπάρχουν καντίνες, κιόσκια, φαγητά, ποτά και πολλες εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.
Θα διαρκέσει από σήμερα ως την Κυριακή και ένα ακόμα τριήμερο απο τις 27-29 Μαϊου.
Στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι(Πειραιώς και Κεραμεικού), συνολικής έκτασης πάνω από 4000 τ.μ., οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.
H ειδικά διαμορφωμένη Bars and Beverages Area διαθέτει “Beer Academy Corner” και ξεχωριστά bars για τζιν, τεκίλα, κρασι, κόκτειλς, smoothies και milkshakes.
Τις μοναδικές γεύσεις του 1oυ ATHENS STREET FOOD FESTIVAL θα απογειώσουν τα DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.
Leave a Reply