Θωρακίζοντας τον οργανισμό μας

Όπου και αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε άνθρώπους κουρασμένους, ανθρώπους εξαντλημένους, ψυχικά και σωματικά .
Όλοι ψάχνουμε να βρούμε μια λύση για να νοιώσουμε ότι μπορούμε να έχουμε ποιότητα ζωής , ότι μπορούμε να νοιώσουμε ευεξία, ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας .
Όλα αυτά όμως χωρίς να καταφύγουμε στα χημικά παρασκευάσματα και χωρίς να ξοδέψουμε μιά περιουσία στις εποχές που ζούμε.
Εδώ και κάποια χρόνια ανακάλυψα μια βραβευμένη για τα καινοτόμα προϊόντα της γερμανική εταιρία.
Το δίκτυο της έχει εξαπλωθεί τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο , ενώ η τακτική της άμεσης προώθησης που ακολουθεί καθιστά τα προϊόντα της προσβάσιμα σε κάθε βαλάντιο.
Ο πλέον αρμόδιος για να μας κατατοπίσει και να μας δώσει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι ο αθλητίατρος κ. Γιώργος Κωσταράς
 
Γιατρέ ποια είναι η εταιρία με την οποία συνεργάζεστε αποκλειστικά και γιατί την εμπιστευθήκατε;
Πρόκειται για την LR μια Γερμανική εταιρία που έκλεισε ήδη 30 χρόνια εμπειρίας, καινοτόμου έρευνας και ανάπτυξης. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 30 χώρες, διαθέτοντας το Νο 1 Κέντρο Ερευνών στην Ευρώπη. Είναι παραγωγός εταιρία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής (και όχι μόνο) και παρέχει τις πιο ισχυρές πιστοποιήσεις παγκοσμίως.
Γιατί να πιστέψουμε ότι από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν δεν παρεμβάλλεται στα εργαστήρια και η χημεία;
Αυτός είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που συνεργάζομαι αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη εταιρία. Ξεκινώντας από την παραγωγή, συνεχίζοντας στην επεξεργασία και καταλήγοντας στο τελικό σκεύασμα, γίνονται αμέτρητοι, αυστηροί έλεγχοι ώστε να εξασφαλίζεται ένα απόλυτα φυσικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Φημισμένα, ανεξάρτητα Ινστιτούτα ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς επίσης και οι κρατικοί φορείς Υγείας της εκάστοτε χώρας που δραστηριοποιείται.
Γιατί πιστεύετε ότι αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς η στάση της ιατρικής κοινότητας απέναντι στις φυσικές θεραπείες;
Αποδεδειγμένα πλέον, ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισης ασθενειών είναι ο καλύτερος και ο πιο ασφαλής. Άλλωστε όλα ξεκινούν από τη φύση. Αυτό ίσχυε πάντα. Σύμφωνα με μελέτες, η αποτελεσματικότητα των φυσικών προϊόντων είναι σαφώς ανώτερη σε ποσοστά, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θεραπείας.
 
Μπορούμε να στηριχτούμε μόνο στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής ή χρειάζεται και κάτι επιπλέον;
Δυστυχώς, λόγω καταστροφής του υπεδάφους και της ατμόσφαιρας, οι τροφές πλέον δεν μας παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά. ( Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση και την έξαρση αυτοάνοσων.) Ευτυχώς, τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού μας, δίνοντάς μας όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, ακόμη και τις πρωτεΐνες που δεν μπορούν πλέον να μας δώσουν οι τροφές. Έτσι, καλύπτουμε το 100% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης σε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε.
Αυτά τα σκευάσματα λειτουργούν και προληπτικά;
΅Ένα γραμμάριο πρόληψης ισούται με εκατό γραμμάρια θεραπείας.΅ Θωρακίζοντας τον οργανισμό μας, προσλαμβάνοντας μέσω των φυσικών συμπληρωμάτων όλα όσα χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία του, εξασφαλίζουμε ένα υγιές σώμα και μειώνουμε τις πιθανότητες προσβολής από διάφορα νοσήματα.
Γιατί ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων αλλά και της έρευνας βασίζονται στηνAloe Vera;
Η Aloe Vera, ένα από τα θαυματουργά φυτά, διαχρονικά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανθρώπινη υγεία. Το τζελ της Αλόης περιέχει πλήθος πολύτιμων θρεπτικών και θεραπευτικών συστατικών. Η Αλόη είναι φυτό προσαρμογόνο, δηλαδή ΄΄προσαρμόζεται΄΄ σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού. Η δράση της είναι πολλαπλή. Υπάρχουν ήδη πάνω από 3000 ιατρικές μελέτες παγκοσμίως, που αποδεικνύουν τις δυνατότητες της Αλόης ως ισχυρό θεραπευτικό παράγοντα. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι όλη την ισχυρή δράση, η Αλόη μας τη δίνει μόνο από το τζελ-πολφό και όχι από ολόκληρο το φύλλο της.
Πως μπορούμε να ενημερωθούμε πλήρως αλλά και να προμηθευτούμε αυτά τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής;
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, για ενημέρωση σχετικά με το μεγάλο εύρος των προϊόντων αλλά και για οποιαδήποτε επιμέρους διευκρίνιση. Επίσης, στη διάθεσή σας είναι και οι ιατρικές μελέτες σχετικά με όλα τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής.
 
Με τον αθλητίατρο κ. Γιώργο Κωσταρά μπορείτε να επικοινωνίσετε:
Κινητό: 6979321416

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top