23/02/2024

Πανέμορφα, υποτιμημένα ελληνικά νησιά


Όλοι οι ξένοι, έχουν ως όνειρο να επισκεφτούν υα ελληνικά νησιά, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.Όμως στο μυαλό τους έχουν αυτά που κλασσικά κάθε καλοκαίρι γίνεται το πατείς με πατώ σε.
Η γνωστή ιστοσελίδα Escape Here,η οποία προτείνει προορισμούς για διακοπές σε όλο τον κόσμο, έκανε κάποιες άλλες προτάσεις, που πολύ μας ικανοποίησαν.
Θεωρεί λοιπόν πέντε πανέμορφα νησιά μας υποτιμημένα ως προορισμούς και επιλέγει:

Νάξος |Σύμφωνα με το άρθρο, εάν κανείς θέλει να έχει μουσική εμπειρία από την Ελλάδα, πρέπει να κατευθυνθεί στη Νάξο, ένα νησί γνωστό για τη μουσική του παράδοση. Ενώ το νησί διαθέτει όμορφες παραλίες αλλά και πλούσια ιστορία, η μουσική του νησιού ξεχωρίζει.

Θάσος |Ενδείκνυται για όσους αναζητούν διακοπές στην παραλία. Το νησί προσφέρεται για δραστηριότητες στη φύση και διαθέτει επιλογές περιπέτειας όλο το χρόνο, παρότι είναι περισσότερο γνωστό για την ποδηλασία βουνού.

Ζάκυνθος Μια ευκαιρία απόδρασης για όσους είναι ευαισθητοποιημένοι στην προστασία του περιβάλλοντος να γίνουν εθελοντές στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας. Το νησί προσφέρεται κυρίως για χαλάρωση .

Κάρπαθος|Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική παράδοση και την ιστορία. Οι κάτοικοι εξακολουθούν να φορούν παραδοσιακά ρούχα και να μένουν σε παραδοσιακά σπίτια.

Εύβοια Χαρακτηρίζεται ως αγαπημένος προορισμός των Αθηναίων ενώ, διαθέτει πληθώρα ευκαιριών ξεκούρασης και αρχιτεκτονικών μνημείων.

Σκεφτείτε πόσα νησιά θα μπορούσαμε να προτείνουμε εμείς.

 


mm
About Έλσα Παπαιωάννου 117 Articles
Είμαι πρώτα απ΄όλα η μάνα της Coco. Δημοσιογράφος κυρίως τηλεοπτική και ραδιοφωνική. Πρίν λίγο διάστημα έγινα και blogger, το καινούργιο μου παιδί είναι το FabToday.net. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργιες ιδέες,καινούργια πράγματα και κυρίως δημιουργικούς ανθρώπους. Γελάω εύκολα και δεν αντέχω τη μιζέρια

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*